Letní soustředění mladší přípravky a mladšího dorostu

Ve dnech 10. až 13. srpna se mladší přípravka SK Újezd zúčastnila letního soustředění v krásném prostředí Sport penzionu v Podlesí. I když se akce zúčastnilo pouze šest hráčů, atmosféra byla velmi přátelská. Počasí bylo typicky letní, a tak se tréninky rozdělily mezi klasické cvičení na suchu a aktivity v bazénu, kde se hráči mohli osvěžit a zároveň pracovat na kondici. Soustředění zahrnovalo technická cvičení, týmové hry i odpočinek v přírodě. Děti si odnesly spoustu zážitků a energie do další fotbalové sezóny, což potvrzuje, že i malé akce mohou být velmi přínosné.

Následně se ve dnech 13. až 18. srpna v tomtéž areálu uskutečnilo soustředění mladšího dorostu SK Újezd, kterého se zúčastnilo 15 hráčů. Tento týden byl zaměřen na intenzivní tréninky, které zahrnovaly jak fyzickou přípravu, tak taktické dovednosti. Dorostenci využili rozmanitost sportovních zařízení penzionu, včetně hřiště a bazénu, což jim umožnilo kombinovat náročné tréninky s odpočinkem a regenerací. Díky větší účasti byly také více zaměřené týmové hry a společné aktivity, které pomohly utužit kolektiv.

Obě soustředění, jak mladší přípravky, tak mladšího dorostu, byla velmi úspěšná a hráči odjížděli plní energie a motivace do nadcházející sezóny. Sport penzion v Podlesí se ukázal jako ideální místo pro tento typ akcí, které kombinují sport, zábavu a odpočinek v krásném prostředí.

 

 

     
 

Partneři a sponzoři